Platán étterem

1 day agoAz étterem kínálata az eddigiektől eltérő teljesen új stílus a Small Plates elgondolás mentén építkezik. Hasonló elismeréssel díjazták a budapesti Stand Széll.


Guesthouse Platan Garden Restaurant Rooms Hajduszoboszlo Hungary Www Trivago Com

November 3-án megtartotta díjátadó eseményét a Michelin Guide amelynek keretében rengeteg magyar étterem kapott elismerést.

. A Platán Söröző és Kisvendéglő nagy szeretettel várja a finom ebédre vágyókat hétfő-szombat 11-13-ig. Rácz Jenő szintén fővárosi Rumourja tavaly még csupán. - Sok szeretettel köszöntjük a Platán Az Ízes étterem honlapján.

Háromféle menüvel kedvezményes ajánlatokkal várjuk. Platán Gourmet Tata Két Michelin-csillag Pesti István séf az elmúlt. A világ vezető étteremkalauza most.

2 hours agoMichelin-csillag Michelin-tányér BIB Gourmand és Zöld csillag térképen az összes ajánlott étterem. Platán Étterem - Nánási út 48 Budapest. 21 hours agoA Michelin Guide 2020-ban hozta létre a fenntarthatóság érdekében tett erőfeszítéseket elismerő Zöld csillagot amelyet korábban még soha nem nyert el hazai.

Platán az Ízes Étteremavagy semmi flanc csak az íz. Elöljáróban annyit hogy Miskolc Balatonfüred és Hosszúhetény 3-3-3 ajánlott. A Pesti István nevével fémjelzett étterem az első hazai vidéki vendéglátóhely amely megkapta a legnagyobb presztízsű gasztronómiai elismerést A tatai Platán Gourmet.

A budapesti Babel Borkonyha Costes Essencia és Salt tartotta a helyét. 555 ember kedveli 2 ember beszél erről 96 ember járt már itt. A Platán Udvarház részeként egy különleges és nem mindennapi kulináris ízélményt kínál a Platán Gourmet étterem amelynek lenyűgöző étel kompozícióit a színes virágos.

Nem mindennapi kalandra szánja el magát az aki betér hozzánk. Várjuk kedves vendégeinket családias hangulatú éttermünkben hétköznaponként napi. 1 day agoEgy csillagot hét étterem birtokol idén.

Az első országos vizsgálaton rögtön két Michelin-csillaggal jutalmazták a tatai Platán Gourmét séf.


Ujjaszuletett A Margitszigeti Platan Etterem Bellacafe Hu


Megujult A Danubius Health Spa Resort Margitsziget Platan Etterme


Platan Etterem Etterem Hu


Platan Tata


Outdoor Seating Platan Restaurant Cafe Castle District Near Elizabeth Bridge Danube River Budapest Hungary Europe Eu Stock Photo Alamy


Z Alacarte Terem Platan Etterem


Platan Etterem Baltonfoldvar Balatonfoldvar Hovamenjek Hu


Platan Etterem Helyszin


Platan Etterem


Platan Etterem 5 Kep Balatonfoldvar


Ujjaszuletett A Margitszigeti Platan Etterem Lakaskultura Magazin


Platan Restaurant Guest House Renovation In Tata Castle Zoltan Varro


Turizmus Online Gasztroelmenyre Erzekeny Turistak Figyelem


Rolunk Platan Tata


Platan Etterem Elfogadohely Adatai Balatonfoldvar Turisztikai Regio


Platan Etterem Balatonfoldvar Szolgaltatas Etterem


1 Ertekeles Errol Gourmet Platan Etterem Etterem Tata Komarom Esztergom


Platan Etterem Tata Picture Of Platan Restaurant Cafe Tata Tripadvisor


Platan Etterem Elfogadohely Adatai Balatonfoldvar Turisztikai Regio

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel